Acum esti la curent si pe facebook. Click pe butonul Like


Powered By EXEIdeas
Skip To Continue

Au furat aproape 20.000 de kilograme de criblură de pe şosea pentru a o revinde. Cum i-au prins poliţiştii


Publicat 11.08.2017


Au furat aproape
20.000 de kilograme de criblură de pe şosea pentru a o revinde. Cum i-au prins
poliţiştii

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Brăila şi cei ai Biroului Ordine Publică au depistat ieri în trafic, pe şoseaua de centură a municipiului, un autovehicul, din judeţul Ilfov, în timp ce transporta zeci de mii de kilograme de criblură pentru care nu existau documente de provenienţă.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Biroului Ordine Publică Brăila şi cei ai Secţiei 1 de Poliţie Rurală Brăila, au acţionat, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu această ocazie, poliţiştii au verificat mai multe societăţi comerciale, au legitimat 27 de persoane şi au verificat 25 de autovehicule. Oamenii legii au constatat şapte contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de peste 8.000 de lei.

Poliţiştii au depistat în trafic, pe şoseaua de centură a municipiului, autovehiculul unei societăţi comerciale, din judeţul Ilfov, în timp ce transporta, conform documentelor de însoţire, cantitatea de 22.820 kilograme de criblură către o altă societate din Brăila.

”În urma cântăririi efectuate de către inspectorii ISCTR Trafic Control, a rezultat cantitatea de 42.090 de kilograme. Cantitatea de 19.270 de kilograme de marfă, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă, a fost ridicată în vederea confiscării”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Faţă de societatea în cauză, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă, în valoare totală de 5.000 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. 

Sursa: Adevarul