Acum esti la curent si pe facebook. Click pe butonul Like


Powered By EXEIdeas
Skip To Continue

FOTO Microbuz cu 20 de copii răsturnat pe autostrada A1, în Alba. Şoferul a decedat. 11 copii au suferit răni minore


Publicat 16.05.2017


FOTO Microbuz cu 20 de copii răsturnat pe autostrada A1, în Alba. Şoferul a decedat. 11 copii au suferit răni minore

Un microbuz în care se aflau 20 de copii s-a răsturnat într-un şanţ pe Autostrada 1 Sibiu – Orăştie, la KM 315 în zona Vinţişoara marţi, în jurul orei 19.30. În urma accidentului, şoferul de 53 de ani a murit, iar 11 copii au suferit leziuni uşoare.

UPDATE 21:50: Şoferul microbuzului care s-a răsturnat pe Autostrada A1 între Sebeş şi Deva, în vîrstă de 53 de ani, a decedat. Acestuia i s-a făcut rău la volan, cel mai probabil suferind un infarct. De asemenea, un număr de 11 copii au suferit răni uşoare, o parte dintre părinţii acestora venind la faţa locului să-i ducă acasă cu maşini personale. Iniţial, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba a anunţat că un singur copil a fost rănit uşor în urma accidentului.
 
UPDATE 21:00: Microbuzul este înmatriculat în Hunedoara şi transporta spre Deva copiii care se întorceau dintr-o excursie. Se pare că şuferului în vârstă de 35 de ani i s-a făcut rău în timp ce conducea, acesta fiind motivul pentru care a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat cu maşina. Starea lui este deosebit de gravă.
 
Potrivit ISU Alba, un microbuz plin cu 20 de copii a fost implicat, marţi, într-un accident pe autostrada A 1 Sebeş - Orăştie, în zona localităţii Vinţişoara, din judeţul Alba, cauzele accidentului nefiind cunoscute încă. 
 
Microbuzul a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea autostrăzii. Şoferul microbuzului a fost rănit grav, fiind inconştient, iar unul dintre copii a fost rănit uşor. Medicii au intervenit pentru a acorda primul ajutor şoferului, care se pare că ar fi intrat în stop cardiac la volanul maşinii.
 
Foto: opiniatransilvana.ro
 
La faţa locului, intervin o autospecială a ISU, o ambulantă SMURD, un echipaj de la Descarcerare şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean Alba, în sprijinul acestora fiind trimise şi două echipaje de Terapie Intensivă Mobilă de la ISU Hunedoara.
 

Sursa: Adevarul