Acum esti la curent si pe facebook. Click pe butonul Like


Powered By EXEIdeas
Skip To Continue

Marţea sunt trei ceasuri rele pentru şoferi. O arată statistica Poliţiei Buzău


Publicat 15.07.2017


Marţea sunt trei ceasuri rele pentru şoferi. O arată statistica Poliţiei Buzău

Statistica Poliţiei Rutiere Buzău arată că marţea s-au produs cele mai multe evenimente rutiere grave pe şoselele din judetul Buzău. Infrastructura depăşită şi indisciplina şoferilor sunt cauzele producerii de accidente rutiere cu urmări dintre cele mai nefericite.

Poliţiştii spun că este pentru prima dată după foarte mulţi ani când o altă zi decât vinerea este considerată cea mai periculoasă pentru şoferi. 
Un alt aspect inedit este acela că cei mai indisciplinaţi conducători auto sunt cei trecuţi de prima tinereţe, şi nu cei tineri, ca până acum.
 
Şoselele din judeţul Buzău au rămas la fel de periculoase în acest an. Infrastructura depăşită şi indisciplina şoferilor sunt cauzele producerii de accidente rutiere cu urmări dintre cele mai nefericite. 
Dacă până acum accidentele se produceau mai ales vinerea dupa-amiază iar protagoniştii erau şoferii cu vârsta medie, din acest an, situatia s-a schimbat radical. Cele mai multe accidente grave se produc marţea iar protagonişti sunt mai ales persoanele trecute de prima tinereţe.
Politistii anunţă, totusi, o scădere uşoară a numărului de evenimente rutiere grave pe şosele din judeţul Buzau. Asta, în ciuda faptului că numărul autovehiculelor s-a majorat substanţial după eliminarea taxei de mediu.
 
În perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2017, 18 oameni şi-au pierdut viaţa în urma accidentelor rutiere produse pe şoselele din judeţul Buzău.

Sursa: Adevarul