Acum esti la curent si pe facebook. Click pe butonul Like


Powered By EXEIdeas
Skip To Continue

Microbuz cu 20 de copii rasturnat pe autostrada A1. Soferul a murit. Se intorceau dintr-o excursie la Cluj


Publicat 17.05.2017


Șoferul microbuzului care s-a răsturnat, marți seara, într-un șanț de pe marginea Autostrăzii A1 între Sebeș și Orăștie a decedat, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate la fața locului de către cadrele medicale.

De asemenea, în urma evaluării medicale la fața locului s-a constatat că un număr de 11 copii din cei 20 aflați în microbuzul care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat au suferit escoriații și atacuri de panică, deși datele inițiale indicau că doar un minor a suferit zgârieturi, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Unirea Alba, plutonier major Alina Marescu. 

Potrivit sursei citate, singurul care s-a aflat în stare gravă a fost conducătorul auto. Acestuia i s-au efectuat, fără succes, manevre de resuscitare, cadrele medicale fiind nevoite să declare în final decesul bărbatului, a menționat Marescu. Se ia în calcul ipoteza ca șoferul să fi suferit, posibil, un atac de cord înainte de a pierde controlul vehiculului. 

Microbuzul este înmatriculat în județul Hunedoara, iar copiii se întorceau dintr-o excursie la Cluj.

Sursa: Ziua de Cluj