Acum esti la curent si pe facebook. Click pe butonul Like


Powered By EXEIdeas
Skip To Continue

Trafic normal pe Autostrada Soarelui. Poliţia, cu ochii pe turiştii care călătoresc spre Constanţa


Publicat 12.08.2017


Trafic normal pe Autostrada Soarelui. Poliţia, cu ochii pe turiştii care călătoresc spre Constanţa

Traficul rutier a mai scăzut în intensitate pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, după ce sâmbătă, la primele ore ale dimineţii aglomeraţia a întins la maximum nervii şoferilor. La staţia de taxare de la Feteşti nu mai sunt probleme de trafic. La ieşirea de pe autostrada A4, la intersecţia cu DN39, nu mai există coloane de maşini.

În judeţul Constanţa, pe DN39, se circulă cu viteză redusă între Tuzla şi Eforie-Nord, pe sensul de mers către Mangalia. În Eforie-Nord, banda cu circulaţie reversibilă este deschisă pentru sensul de mers Constanţa — Mangalia."Pentru prevenirea accidentelor rutiere, îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanţa de siguranţă în mers, iar dacă încheie o coloană de autovehicule, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din tim", spun poliţiştii de la Centrul Infotrafic.

Vă recomandăm şi:

Şoferul care conducea haotic pe A2 a fost arestat. Tânărul, fără permis, avea o alcoolemie record. Ce făcuse înainte de incident în Vama Veche

Şofer vitezoman, prins conducând cu 204 km/h pe Autostrada Soarelui

Sursa: Adevarul