Acum esti la curent si pe facebook. Click pe butonul Like


Powered By EXEIdeas
Skip To Continue

Trafic în creştere spre litoral, pe A2. Şoferii, sfătuiţi să aleagă rute ocolitoare


Publicat 13.08.2017


Trafic în creştere spre litoral, pe A2. Şoferii, sfătuiţi să aleagă rute ocolitoare

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii bune pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, duminică dimineaţă, uşor în creştere pe sensul de mers către litoral.

  În cazul în care volorile de trafic vor creşte, şoferii sunt sfătuiţi să folosească şi alte rute către Constanţa, cum ar fi: DN2Bucureşti – Urziceni, DN2A Urziceni – Slobozia – Hârşova – Constanţa;  DN3Bucureşti – Lehliu – Călăraşi – traversare cu bacul spre Ostrov – Adamclisi – Constanţa; DN3Bucureşti – Lehliu-Gară, DN3A Lehliu-Gară – Feteşti – A2 Feteşti – Cernavodă, DN22C Cernavodă – Murfatlar, DN3 Murfatlar – Constanţa (cu menţiunea că este posibil să apară probleme de trafic la staţia de taxare de la Feteşti).   “Pentru prevenirea accidentelor rutiere (având în vedere că soarele se reflectă în parbriz şi în carosabil), îi sfătuim peconducătorii auto să mărească distanţa de siguranţă în mers, iar dacă încheie o coloană de autovehicule, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp”, avertizează poliţiştii. Vă recomandăm şi:

Şoferul care conducea haotic pe A2 a fost arestat. Tânărul, fără permis, avea o alcoolemie record. Ce făcuse înainte de incident în Vama Veche

Şofer vitezoman, prins conducând cu 204 km/h pe Autostrada Soarelui

Sursa: Adevarul